Om mig

Jag är en cyklist som håller på och sadlar om till sporten jag inte riktigt förstått mig på tidigare. Sporten jag numera är väldigt inne i. Sporten jag hoppas jag kommer fortsätta med så länge jag orkar. En av de jobbigaste sporterna som finns både fysiskt och psykiskt.

Jag kommer alltid att kalla mig cyklist då det är något jag lever och jobbar med. Jag älskar cyklingen men känner inget sug efter att tävla längre. Kanske blir det något Gran Fondo framöver men nu är det nya tider.

Provade på skoj triathlon och blev fast direkt! Har nog tittat på de flesta youtube-klipp om simining och tips på hur man växlar smidigast i ett växlingsområde. Jag har lagt om min löpteknik och springer numera betydligt lättare än förut.

Jag lärde mig crawla längre än 15 meter juli 2011. När jag började i juni trodde jag att jag aldrig skulle lära mig andas som en simmare gör. Jag var ju van att nästan få hyperventilera när det gjorde som ondast på sadeln.

Har provat på de flesta sporter man kan rabbla upp men bara fastnat för 3 st, golf, cykel och nu triathlon. Men som sagt, nu är de 110% triathlon.

Marcus heter jag och är 35 år. Född och uppvuxen i Linköping. Jobbar i cykelaffär och försöker få ihop min träning med en underbar fru och en underbar dotter:)
Numera bor jag i Älvsjö/Stockholm men jag kommer aldrig tappa min Östgötska dialekt=)

Vi ses!

Annonser

En kommentar till Om mig

  1. mamma Johansson skriver:

    Bra mackan man ska hålla på sina rötter. Det ger en lite perspektiv på allt annat.K. mam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s