Utskällning och Saucony Mantra Sport Duathlon Cup 2 avklarad

Yo! Vad hände? Fick senaste igår en ren och skär utskällning av en dalmas?! Vad grundade sig utskällningen på då? Jo jag bloggade tydligen för sällan! No shieet? Som om jag inte visste det. Sliter mitt hår i bitar om det nu gick varje kväll för jag inte orkar blogga. Vill ju men har inte orken efter en dag på jobbet. Helt slut har jag varit i veckan, träning jobb och Fanni och så lite jobb. Har lite för mycket saker i huvudet som gör att det blir lite Dallas och så glömmar man kanske ibland viktiga saker. Som att blogga tex=) Utskällining av en Dalmas som blir avhängd på CK Valhalls frifartpass, jo ja tackar ja!

Förra helgen var det juSaucony Mantra Sport Duathlon Cup 2 i Brottby! Guldväder och kanonbana bjöds det på. Var skitsugen på att tävla men kroppen var inte alls lika pigg som tex förra helgen. Tryckte på rätt bra i början och hade bestämt mig för att köra stenhårt på första löpet och cykeln för att sen se hur långt det räckte på sista 2.5km löp. Inför växlingen till cykel så hade jag fått släppa täten på ungefär 40 sekunder skulle jag tippa på. Alexander Eiler och så en SCT kille som var sjukt snabb med fötterna. Tydligen en gammal terränglöpare fick jag höra. Impressive=)

Kom in som 3:a och ut som 6:a? Bra jobbat Mackan. Hade tydligen tryckt ner en miniburk Assos Chamoise Creme i skon som jag skulle ha på mig innan jag la skorna i växlingsfållan. Satte i skon och tryckte dit burken rejält hårt som jag sen inte fick ut. Fuckade till det rätt bra och pillade en stund för att sen få i foten. Ut som 6:a stressad och het. Kämpade minst sagt hela vägen till växling igen. Blev omkörd, körde om och kom in som 3:a igen. Ut som 5:a och omsprungen direkt av en snabb jäkel. Kramp i baksida lår efter 1 km. Håll och allmänt tung kämpade jag mig hela vägen in mot stadion och mållinjen. 6:a och en rätt bra insats. Kommer gå ut ännu hårdare imorgon då det är Duathlon i Linköping=) Gå ut stenhårt och försöka öka är min plan. Det är väl så man utvecklas?
Försökte få till en hyffsad sitposition i veckan och det börjar kännas bra. Några tävlingar till och jag sitter perfekt känner jag. Den ser kanske inte sådär jätteaero ut men positionen ska passa 9mil tempo och därav en lite högre position med överkroppen.

 

Egobild påväg ut till Brottby Duathlon. Ser ut som jag kör en lastbil typ. Imorgon kommer jag inte behöva solisar då det ska dyngregna hela dagen, jippii!

 

Fanni fyllde 2 år förra helgen. Josefin hade såklart bakart sjukt goda bakverk igen. Muffins och cupcakes. Skitgott och jag åt för många som vanligt.

 

GlasstårtaaaaaAA! Hemmagjord gräddlass, nutella och marrängbotten. Äckligt? Nej inte så värst=)

 

Målet denna veckan är att blogga 4 gånger. Känns som mission impossible men det är ju värt ett försök=)
Godnatt Dalmasen Daniel Sarsgard.

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Cykling, Duathlon, Löpning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Utskällning och Saucony Mantra Sport Duathlon Cup 2 avklarad

  1. Dalmas skriver:

    Hahahahahahahahaahha!!!!! Är det bara jag som läser din blogg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s