Morgonstund är guld…

Klev upp 0630 imorse, kändes ju nästan som en sovmorgon! Tryckte i mig 2st Burnex med ett stort glas vatten. Skippade frukost då jag skulle springa intervaller till jobbet och det går ju så mycket lättare när man inte har något i magen på de korta intervallerna=)

Försökte underhålla en något kinkig Fanni och lyckades avstyra ett par stycken vredesutbrott. Att inte få gå i tomteklänning eller helt naken till dagmamman tycker ju Fanni är helt klart en anledning till att kriga för sitt liv för. I alla fall, hyfsat skonsam morgon=)

Lämnade lillfisan hos dagmamman Ullis och var skitpeppad för intervaller. Tack Burnex för det=) Joggade iväg och värmde upp ungefär 10min. Lite löpteknik, benspark i rumpan, höga knän, indianhopp och så tassande vargen gjorde mig varm. Planen var 5x1000m och 2min lätt jogg mellan. Farten skulle ligga runt 3.3o min/km typ. Kändes skitbra första 2 intervallerna men fick inte ner farten riktigt där jag ville ha den. Intervall 1 och 2 hamnade på 3.37 och 3.42.  Tänkte om lite under den 2:a vilan och fick nog sänka min plan lite. Det är okej att inte kunna pressa på så hårt eftersom det är första riktiga intervallspasset sen förra sommaren=)

Sen så hände nåt, intervall 3 hamnade jag på 3.24 och intervall 4 på 3.21. Den sista intervallen brände jag av 3.18 och det kändes helt plötsligt helt underbart! Jag hade ju tävlingspjucken på mig så klart det gick lätt men hade inte tänkt mig de tiderna ännu riktigt. Nu får jag nog ta det där med en nypa salt och komma ner lite på jorden, kommer sänka farten rätt bra under duathlontävlingarna eftersom jag ju måste orka cykla mellan löpen också. Min plan med att börja cykla seriöst verkar helt bortblåst än så länge.

Jäkligt snabba och sköna skor. 236gram/sko i storlekUS10.5! 9mm drop (19-10mm). Sömlös ovandel invändig och dränage genom innersula och yttre sulan. Snabbsnörning och pekfingervalsen bak på hälkappan för snabba växlingar=) Underbar sko för duathlon nu i vår/sommar!

Provkörning av Cervelo S5 Team i Granada med Energysport i oktober. Kan bara säga positiva saker om S5:an. Tycker ni den ser smal ut uppifrån? Ja då ser ni rätt, gaanska aero kan man säga.

 

 

Ser det gott ut? Nej inte direkt förmodligen men det är vansinnigt gott så ni såg fel denna gång. Sunkiga Kungshallen har denna sunkigt goda Santa Fee som smakar delicious efter ett långpass.

Jahapp, då var Brynäs svenska mästare i puck på fruset vatten. Skit också!

Godnatt!
//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Duathlon, Löpning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s