En härlig vårdag i april

0 grader, jättemycket blaskig snö, tjock fet dimma. Precis som april skall vara tydligen. Sent på lördagskvällen whatsappade jag Nisse och frågade om vi skulle dra ett långpass imorgon bitti. Det skulle ju bli skitgrymt väder trodde jag. Jag hade lite fel och vi hade en skön dimma under hela passet och vi körde lite poser på några väl utvalda ställen. Snön hade inte alls smält bort som jag hade velat och det var floder blandat med jätteblaskig snö och lera i skogen.

Tempot var runt 5min/km. Glömde tyvärr stänga klockan när vi stannade för att ploja lite här och där och därav har jag ingen exakt koll på tempot. Längden var i alla fall 21km och vi rörde oss på grusvägar, stigar, obanad sumpig snötäckt urskog och så lite asfalt. Fötterna var som ispinnar bitvis där snön kylde ner de blöta fossingarna. Försökte få kartan lite större men fick inte till det. Start och mål ungefär vid Hammarbybacken och resten av rutten kan in nog se om man känner till området.

Lugnt och fint var dagens mål och det höll vi på. Nisse skulle bränna av Köpenhamn halvmarathon nästa helg så han ville ha lite mängd i kroppen.

Jag själv ser fram emot första duathlondeltävlingen som är 28:e april på Ekerö, kul! Det blir nog att köra på linjehojen då min temporaket inte kommer hinna bli klar tyvärr.

 

Nisse längtar till Costa Rica ser det ut som. Han var sjukt nära att drutta i då han trampade i ett hål på bryggan. Kunde gått illa om han fastnat med foten i hålet och sedan druttat i vattnet, ujuj vilket äventyr vi var på.

 

Jag tränar lite på Karate Kid IV som jag hoppas ska öppna sin casting snart. Solen lyser nästan igenom dimman.

 

Jag spanar lite på berget ovanför Källtorpsjön. Fin utsikt! Kommer nog göra några längder i den där sjön i sommar.

 

Nisse blev lite inspirerad och tänker söka till Karate Kid han också. Källtorpssjön i bakgrunden. Notera knickers, harcore=)

 

En liten belöning väntade när jag kom hem. Josefin och hennes syrra Emma bakade världens godaste börnbärsmuffins med smulpaj på toppen. Sjuuuukt gott!

 

Nu ska vi iväg och handla lite och senare ikväll blir det lite simning med Human Ambition, skoj!

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Duathlon, Löpning, Simning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En härlig vårdag i april

  1. Kalle Bern skriver:

    Tja

    Skön blogg. Lägger till den bland favoriterna. Vad hette Nisses lopp nu igen. Jag har likadana pearl-skor som du.

    Kör hårt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s