Vapen för fötterna – Kissaki

Trotsade min förskylning igår och gav mig ut på ett kvällslöp då det precis hade börjat regna. Kände mig inte 100% för något vidare klipp i benen var det inte då jag försökte trycka på lite i den enda backen som fanns på rundan.

För någon vecka sedan så fick jag sponsring av Pearl Izumi, 3 st modeller löparskor. Har provat 2 av de 3 modellerna hittills och det känns bara helt enkelt utmärkt. Igår snörade jag på mig modellen som heter Kissaki. Rundan var på 8km lättsprungen asfalt med någon kortare backe. Jag höll ett lagom snittempo på 4.10 min/km och hade lite halvhög puls men det skyller jag på min förskylning som jag dragit på mig. Skorna skall passa för snabba 5km-rundor upp till marathon. Den har ett drop från häl till tå på 9mm(19-10mm) och är rätt lätt för att vara en sådan stabil sko(strl 9=266g). Skorna kändes i alla fall skitbra och studsade fram mer eller mindre mot skorna jag haft innan jag dessa. Här under är Kissaki!

Insidan

Utsidan

 

Kartongen=)

 

Om ni vill bli djävulskt dåliga i magen och få en bränna i mun och hals som förmodligen ingen annan korv någonsin har gett er, köp denna! Jag tänkte, det finns väl ingen korv som är för stark för mig. Alla korvar jag provat har alltid varit lite halvmesiga. Denna stod för sitt namn. Aldrig mer säger jag!

Nu, Alcatraz som vi spelade in igår. Kanske är det nåt att ha, vi får se.

Heppåer

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Löpning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s