Trainercomeback!

Igår så hoppade jag upp på trainern före jobbet. Det var nog närmare 1,5-2 månader sen jag trampade på den senaste. Har löpt väldigt mycket och simmat lite så är inte helt otränad. I löpning använder man dock inte samma muskler som när man cyklar kände jag av rätt rejält och det visste jag ju innan men förträngt det lite.

Brände av ett kortare pass. 30 minuter. Ingen plan, bara körde på i ett tempo som kändes behagligt för stunden. Avslutade sista minuten på 350 watt och 5 minuter innan det på 320watt. Svettades som en jag aldrig svettats förut. Då var det ett faktum att jag måste komma igång med lite korta trainerpass igen då det inte är så långt kvar till Duathlon-cupen som börjar 28:e april=) Ska bli skitskoj!

Youtubade mig fram till lite äldre sköna triathlonklipp.

 

 

 

Kolla in killen till vänster på bilden. Rätt så vindtäta solisar=) Lance Armstrong heter han.

 

Insåg efter trainerpasset igår morse att jag inte klarar mig längre utan en pulsklocka. Köpte mig nya Garmin 910 XT och håller på och läser på om den. Aldrig haft en Garmin så det är lite nya tricks. Verkar lovande än så länge=)

 

Detta har vi sett förut tror jag=)

 

Efter oändligt många klagomål så jag nästan inte kan sova om nätterna så har jag insett att jag måste blogga kortare och oftare. Inga mastodontinlägg 1ggn/vecka. Det funkar inte helt enkelt=) From now on så är de lite ändring på det då.

 

Förresten, är riktigt förskyld nu så skippar simningen ikväll. Såg fram emot att prova klockan i bassängen men nej..inte ikväll tydligen.

 

Vi ses snarare än du tror;)

 

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Allmänt, Löpning, Trainer, Triathlon och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s