Brist

Jag har garanterat brist på något säger personer i min närhet. Brist på något jag borde ha mycket av, vad vet jag inte. Brist på järn, vitaminer, blod, piggelinvitsminer helt enkelt! Jag brukar alltid ha mycket energi och ork men senaste 1.5 månaderna har jag fått mer eller mindre fått kämpa för att ta mig an träning.
Den största delen av träning jag har gjort har avverkats till och från jobbet. Det är såklart inte fy skam det heller då det alltid består av korta hårda intervaller. All träning som blir av är ju bra träning eller? Just nu känner jag bara att ju mer jag tränar desto tröttare blir jag. Får jag läge att slänga mig i soffan gör jag det direkt och då dröjer det inte länge innan ögonen går i kors. Sova sova sova…
Uppdrag granskning denna vecka alltså!!! Varför är Mackan så jävla trött?!
Ska ringa husläkaren och be att få ta blodprov, jag behöver en hälsokontroll helt enkelt för att jag har brist på något. Det måste vara så, annars är det jobbigt för mig:)
Fortsättning följer…

20120325-140048.jpg

Träningen som gjorts har alltså mestadels varit transporter till och från jobbet men även lite annat jox såklart. Löpning i skog, simning med Human Ambition och cykel/löp till och från jobbet.

Nu sitter jag i bilen hem från syrran o hennes kille som vi hälsat på i helgen. Deras små enäggstvillingar fyllde 1 år precis så vi firade dem lite. Jag ser förövrigt ingen skillnad på dem ännu, lika som bär!:)

Ikväll är det simning med Micke Rosén när vi kommit hem. Blir till att prova våtdräkt i bassängen för att jag ska känna min simning finns där litegrann i alla fall:)

Se ya!

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s