Kanelbulle och Pucko

Söndagens simpass med Micke Rosén var inte att leka med för en nybörjare som jag. Har nog inte kört ett hårdare simpass sen jag började simma förra sommaren. Var sjukt trött under den näst sista övningen och det var riktigt skönt att äntligen få känna sig riktigt mör i överkroppen!

Kutade 45 min hård trail i Älvsjöskogen några timmar innan simmet och det kan väl ha lite med att göra man blev lite degis i kroppen=) Filmade passet med min GoPro på huvudet och tänkte försöka trixa till ett litet filmklipp, lyckas jag med det så kommer det upp här!

Gårdagens pass här under

 

I lördags var vi på Skansen hela famiglia och tittade på en väldans massa djur. Björnarna rockade loss rejält framför nosen på oss.

Knäppte en bild på en liten utkiksplats uppe på Skansen och man kan se hela AXA Stockholm triathlon växlingsområde och liten del av simsträckan och löpsträckan. Ganska lång tid kvar innan jag ligger där i vattnet och har tävlingspuls men jag ser fram emot den tävlingen=)

 

Vi kör på stabila frukostar på CykelCity. Vad kan slå en kanelbulle frukost med en Pucko?! Lite smygreklam för ett svettband som känns lite retro. Legat och dammat länge på matbordet nu, undrar vem som vågar ta det. Tror det var fredagsfrukosten!

 

Just det, efter Skansen så blev det korv på Östermalmstorg. Det var fasiken den godaste korvmojängen jag käkat på sjukt länge. 2 st starka fina kabanoss i en fransk baguette med surkål och någon argentisk salsa=) Mumma!

 

Efter en repa på stan såg vi denna bilen parkerad lite halvslött sådär på en övergångsställe och på trottoarkanten. Tror det är lite drag under de där sulorna och ägaren till bilen bryr sig nog inte om en skruttig liten P-bot. Rätt najs bil hur som helst!

 

Imorgon hoppas jag att jag orkar hoppa upp på trainern efter jobbet. Vi får se hur det går med det efter 10-timmars arbetsdag, seeeegt!

 

Byebye

//mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Allmänt, Mat, Simning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kanelbulle och Pucko

 1. TomW skriver:

  Din kosthållning förtjänar en guldstjärna i min bok! 😉

 2. JEr skriver:

  De e mycke gofika nu.. Skönt att se att du även rör på dig.. Ha de bäst så får vi ta en middag snart.

 3. Helena Lindahl skriver:

  Man ska inte underskatta behovet av en Pucko ibland.
  Det är nära nu…snart drar Early Bird cyklingarna igång å de har en Special Invite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s