Gofika hela veckan

Ojojoj…

Tiden går fortfarande alldeles för snabbt… veckorna flyger iväg som aldrig förr. Trampade snett på löppasset med Pontus i lördags. 25km i 4.40 tempo som gick runt mestadels på asfalt men på några grusvägar vid Hellas så var det is så vi gick springa lite i vägkanten i snön och där råkade jag trampa lite galet på ett ställe vet jag. Kändes inget speciellt så jag kände inte efter så mkt. Trampade förmodligen snett och kompenserade med knät så dagen efter hade jag vätska i knät och en liten värk när jag belastade det. Tog beslutet att inte träna alls denna veckan då jag känt mig lite på sniskan med kroppen senaste månaden….. senaste 2 månaderna. Jag har ju tränat på ändå men haft på känn lite hela tiden att något inte känts 100%.

I alla fall. När allt inte är 100% med kroppen så sjunker även motivationen. Har inte simmat på länge då jag varit sjuk eller skadad de gånger som jag skulle farit iväg till Vårby. Ringde Micke, min simtränare, och snackade lite om att jag kommit ifrån simingen. Några snabba väl valda meningar så fick jag upp lite motivation igen då jag skulle infinna mig på 4 simpass på 2 veckor nu för att komma igång lite efter förlorade pass. Vips så var man på G igen i huvudet! Begav mig ut till Vårby ikväll för lite sim. Kändes skitbra även om det kanske inte gick så fort. Körde mest med fenor ikväll för att inte tappa självförtroendet då jag inte är i form för att trycka utan fenor. Kändes inte som jag tappat något alls och det är ju bra=)

Passet ser ni här. Glömde handduken för 3:e ggn smartass…

Nästa simpass på söndag!

 

Veckans fika såg ut såhär. Visst är det vackert? Tyvärr var det väl mest jag som åt av dem då flera andra på jobbet har fått för sig att de ska deffas nu. Äsch, jag springer ändå ifrån dem vilken dag som helst så ja moffar på. Förresten kan det väl inte vara så mkt onyttigt i dem. Känns ju som luft när man äter dem=)

 

Såg en film igår. Underworld Awakening. Är ju riktigt torsk på att se dåliga filmer så jag plöjer ner det som jag kommer över. Hur som helst, an Amerikansk film som handlar om ett gäng vampyrer som är lite coola kan man säga. Mitt i allt så dyker polissnubben som har lite koll på läget i filmen upp med en Volvo 740!!! Med svensk regplåt?! Och den är ju inte så diskret den scenen om man säger. Det är ju en svensk som är med och gör filmen så de lånade väl hans gamla kärra. Den är lite lågbudget så jag förstår dem=) Lite skönt i alla fall.

Kärran.

 

Idag kom också nya numret av Triathlon Plus så jag fick en liten motivationskick till av den. Jag boosta upp den ytterligare med att sätta premiären för raka benen 30 min innan jag drog till simmet. Fresh! Äntligen, snart bara 1 mån till säsongspremiären, SCT Duathlon.

 

Nu är jag försenad. Borde sovit för 1 timme sen. Lillfisan vaknar ju om typ 6 timmar och jag är yberpigg just nu.

 

Nattis!

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Löpning, Simning, Triathlon och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gofika hela veckan

  1. Katamso skriver:

    Slår man på Reg-plåten på volvon i filmen så ska den sitta på en Peugeot 206 i Avesta 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s