Landsvägspremiär

Vet inte hur fort veckorna går egentligen men swosh säger det så är de helg igen. Säsongen har dragit igång rätt skapligt i butiken och våren känns redan som den är på G.

Har kanske inte bättrat mig så mkt med att blogga tätare då jag inte riktigt vet hur jag ska hitta tiden att få till inlägg oftare. Funderar fortfarande på hur jag skall hitta tiden men bättre kommer det bli. Får helt enkelt göra kortare inlägg vilket jag har lite svårt med=)

Imorse så blev det landsvägspremiär på väg till jobbet och det kändes grymt härligt samtidigt som det var en konstig känsla att sitta på racern. Körde på rätt bra så hann nog få mjölksyra och glädjefnatt i kroppen ett 20-tal gånger, härligt!

Bild på gamla Bettan innan avfärd.


Imorgon blir det långlöp, ca 2.5 mil. Får se hur länge kroppen håller ihop. Veckan har känts sådär med massa jobb och lite träning.

 

Ett par nyheter har väl släppts senaste veckorna som jag inte har berättat men de som är inom triathlonvärlden har nog redan koll på det.

Pontus Lindberg som är regerande svensk mästare på IronMan-distansen kommer att köra för CykelCity Triathlon under 2012. Det blir han och jag denna säsong som det ser ut just nu. Förbaskat kul! Jag har dock inte lika höga ambitioner som Pontus=) Kan jag minska min simtid med 5 minuter så har jag nått mitt mål för 2012 hehe. 1500 meter öppet vatten sim, från 31.30 till 26.30min. Mer om detta senare någon gång=)

Nu är det gofika och lite slappa.

So long folks!

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Cykling, Löpning, Triathlon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s