Hej vad det går

Veckorna flyger iväg minst sagt! Våren närmar sig med stormsteg eller nåt. Denna veckan bara rasslade iväg med jobb och lite ditten och datten. Hade tänkt jag skulle blogga typ 3ggr den här veckan i alla fall men så gick det med det. Vi får köra på det den kommande veckan istället=)

Veckan som har gått har jag bara fått till lite löpning till och från jobbet, inget annat har hunnits med eller orkats klämma in. Vi skiter i att prata om träningen i veckan och tar dagens istället. 2.5 mils löpning blev det istället för 2.9 mil. Har som sagt inte sprungit så jättelångt senaste tiden pga sjukdomar och annat. Efter 7 km löp så missbedömde jag en liten gräsfläck i Rålambshovsparken och vips så låg jag på alla fyra och krälade. Slog mig inte alls kändes det som, handskarna gick det hål i och byxorna blev skitiga. Jag studsade upp och iväg igen. efter 1o km så hade jag lyckats dricka upp flaskan jag hade med mig?! Smart kille de där, vad tänkte jag med? Oövervinnerlig, ja kanske. Kutade på och mellan 15-20 km så fick jag upp ångan och låg på 3.30-3.50 min/km tempo. Kändes skitnajs så bara flöt med tempot=) Sen hände det. Törstig som en flodhäst, ont i röven/kroppen och började bli trött. Valde att ta raka vägen hem istället för skarva på till 4 km till. Summa summarum blev att jag stapplade hem och fick nöja mig med 25 km i ett snitt på 4.40 tempo. Start och slutet på passet var inget att skryta med så får väl vara nöjd med snittet trots allt=) Nu sitter jag här i soffan och har ont i halva kroppen, röv och nedåt. Tror fallet tog hårdare än jag trodde så imorgon blir nog inte en rolig dag i butiken. Tog 1 bild på passet och den kommer här under=)

Vill ha den där skitiga bilen! Love it! Norrmälarstrand.

 

En anledning till varför man ska köpa Oakley=) Modellen under är en Flak Jacket, rätt tålig båge måste jag säga. På tisdag blir det en ordentlig genomgång på Oakleys sortiment och vem var varför hur man skall bära Oakleys! Jag äger bara ett par, Hoolbrook i det här utförandet.

 

Vi var i Linköping över dagen igår/lördag och hälsade på mina föräldrar. På vägen hem stannade vi i Nyköping och tankade. Rätt billigt att åka bil nu för tiden……….

1021.30 kr för 70 liter diesel =/ Visserligen så drar bettan inte så mycket men ändå, ruinerad varje gång man tankar. Heja Sverige!

 

Ses inom några dagar denna gång!

 

/Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Allmänt, Löpning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s