Nakenträning i Älvsjöskogen

Jag sprang naken i Älvsjö-skogen ikväll. Har för tillfället ingen pulsklocka och jag känner mig väldigt naken utan en sådan när jag tränar. Jag har alltid haft en pulsklocka när jag tränat tidigare. De flesta passen i mer än 10 år. Men nu sålde jag ju min pulsklocka i höstas av någon anledning och har kört hela vintern utan puls.

Dock var kvällens pass det första där jag kände att jag verkligen saknade den. Kände mig totalt näck när jag sprang omkring där i det snötäckta spåret. Anledningen är väl för att det var första passet där jag körde riktigt hårt. Som bilden under visar så är det torsdag idag och jag körde löpning vo2max 2×15 min och 70-20. 70sek så hårt jag kunde och 20 sek distanstempo ungefär. Utan puls var det bara kötta på så hårt det gick och det är väl kanske inte optimalt att dunka på max när det är packad snö som folk har gått i och sen har de på det dumpat lite superlätt puder som gör att man halkar till lite då och då fastän jag har ett par skor med bra nyp i. Pressa dig hårt var nog en underdrift till vad jag lyckades med ikväll=)

20120202-215347.jpg

Lite vila före jag drar igång sista intervallen. Jag ser tämligen oberörd ut, bilden ljuger dock. Är totalt mör och pulsig. Höll andan och bröstade upp mig för ett egokort=)

20120202-215411.jpg
Imorgon är jag ledig så det blir lite ärenden i stan och imorgon står det vilodag på schemat men schemat som ni ser på bilden avser bara cykel och löpträning för vintern. Ingen simning alltså så eventuellt kanske det blir ett litet simpass på eftermiddagen i Västertorps simhall. Ska prova de nya Head Tiger LSR + jag köpte av Micke Rosen och återkommer om betyg på dem.

Känner det spänner lite i rumpan nu och kom på att jag inte stretchat! Jag är rätt dålig på det måste jag säga så nu får jag se till att dra lite i musklerna innan jag somnar.

Förresten! Har ju fått min nya telefon nu och därmed kan man ju ta bilder när man vill och sen ha något att blogga om=) Måste köpa ett fodral snart till den så jag inte råkar tappa den i kaklet i simhallen som jag har gjort med 2 mobiler tidigare=/

En rätt rolig nyhet kommer jag presentera om ett par inlägg. Riktigt skoj är det och det kommer bli spännande att få köra min första triathlonsäsong för CykelCity och med en sjukt bra lagkamrat som kommer inspirera och motivera=) Mer om det senare.

Gonatt!

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Löpning, Simning, Triathlon och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s