Vill ha 1 och vill ha 2

Vad kan motivera träningen mer än en prylar? Det är svårslaget. Jag är en torsk på prylar helt klart! Skor ska vi inte prata om, löparskor alltså. Har ju bara sprungit 1 år snart sen jag började med triathlon och jag tror jag har 6 eller 7 par som jag kutar i vid olika tillfällen=)

Men nu är de inte skor som suget dras till. Vill ha 1 är en pryl som jag har velat ha sen dagen jag läste om den första gången. Typ i somras någon gång alltså. Det är en klocka. Den släpptes ju nyligen och några lyckliga kunder har redan den på armen. Garmin 910 XT heter modellen och den är De Luxe alá voíla. Creme de la creme alltså bland sportklockorna! En liiiiitet test hittar ni HÄR på klockan=) Det som inte står med i det testet är inte värt att veta typ. Det är i alla fall ”Vill ha 1” och jag tror att jag kommer nog snäppa upp mig mer än ett snäpp om den sitter på min arm 2012 skulle jag tro!

Vill ha 2 är ju liksom egentligen inte bara 1 pryl. Eller det är egentligen inte något jag bara vill ha utan något jag kommer ha inom en snar framtid=) Min nya cykel, Specielized S-Works Shiv Tri. Kommer om någon vecka men jag vill ha den nu och klämma och känna på den. Tänkte fråga om den får ligga mellan mig och min fru de första vekorna innan jag bestämt 100% vad jag ska klä på den för kläder. Mekanisk D-A eller Di2 D-A, svårt de där.

Sen så kommer ju min nya telefon i morgon (vill ha 2) och den har jag saknat ett litet tag.

Vill också ha (vill ha 2) en semestervecka i på en strand utomlands i sommar=) Det kan eventuellt bli en liten tripp till Mallorca med en barndomskompis familj. Ingen cykel den veckan men garanterat löp och open water simning i medelhavet!

Sista vill ha 2 är ju lite konstigt kanske. Men jag skulle vilja ha mjukare muskler. Blir så stram i musklerna efter jag sprungit. Vader, ljumskar, höftböjaren och lårmusklerna blir lika strama som strängen på en gitarr. Stretching funkar säger vissa. Provar jag ett tag till så kanske jag får de fina löparmusklerna jag vill ha..2.

 

Träning idag? Nä, kvällens hamburgare på Hamburgarprinsen och så mariekex och fanta på det. Suktar lite på Oboy men de är ju så onyttigt. Kanske ett litet glas precis innan jag lägger mig=) Ska ju ändå inte tävla i elit 2012 😉

 

Nattis!

 

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Allmänt, Cykling, Löpning, Mat, Triathlon och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s