Dr. Larssens Kapillärcirkus we like!

Hjälp?! Hur ska jag klara 10 dagar utan mobiltelefon! Igår så blev min mobiltelefon stulen, tappad eller något. Jag vet inte, den är bara helt spårlöst försvunnen. Jag har ju gjort alla mina blogginlägg med min mobilen. Så risken att jag inte kommer blogga lika frekvent i januari som jag hade tänkt är liten. Kommer inte kunna ta foton och lägga in vilket är rätt booring. Om 10 dgr går kan jag förlänga mitt abonnemang och då för jag det och får en ny telefon. Så jag blir lite stenålder tills 31:e januari vilket ju iofs kan bli rätt intressant.

Jag har alltid på musik när jag tränar via mobilen, kollar alltid min mail via mobilen, snackar med frugan via Whatsapp på mobilen om dagarna, använder olika inspelningsappar när jag tränar för att se hur långt och hur länge jag sprungit, cyklat osv.  Jag kommer klara mig utan mobil i 10 dgr men det känns väldigt märkligt! Kanske kommer det vara jätteskönt men också känna som ett litet handikapp.

Hur som helst! Träningen igår blev trainer. 50 minuter trainer och det räckte gott och väl innan vi åkte iväg på 30-års fest. Min kompis Johan fyllde och de hade ordnat en riktigt fest. Tyvärr så kunde vi inte gå på så hårt på festen som vi ville av olika anledningar.

Idag blev det simning med Human Ambition och det var riktigt skönt pass. Dr. Larssens Kapillärcirkus kallas det. Vill ni fördjupa er lite i detta ohyggligt jobbiga träningssätt klicka HÄR och läs=)

Här under ser ni i den inritade rutan mördarsetet! Går att utföra i andra typer av sporter men simning kan nog vara en av de jobbigaste då man inte får andas riktigt som man skulle vilja! Liksom väldigt svårt att hyperventilera om man ska simma snabbt samtidigt.

(bilden tagen med frugans lånade telefon)

 

Imorgon blir det en sväng till Swesport-mässan i Kista för ett möte med Enjoysport och en genomgång av årets 2XU-produkter . Det skall bli intressant!

Nu godnatt!

 

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Allmänt, Simning, Trainer och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s