Sköna lediga fredag!

Ledig fredag idag! Hade bestämt kvällen före det skulle bli en morgonsimning men efter frukost kl.07 så kände jag bara inte för det. Sköt upp simmet till lunchen då LillFisan ändå sover ca.2timmar. Skippade lunch och drog iväg till Västertorpsbadet och tryckte av 1 timme i snabbsimmarbanan. Vi var endast 2 personer som delade på den banan. Bassängen var allmänt tom sådär mitt på dagen.

Är helt kass på att förklara vad jag körde då jag mest kör på känsla=) Körde lite med fenor, några hundra meter. Räknar ju aldrig längderna heller. Sen körde jag med dolme några hundra meter. Sen körde jag utan hjälpmedel och sen lite till med fenor.

Måste verkligen köpa nya simglasögon. Har 5 st par. 2 par har jag köpt, 1 par har jag vunnit och 2 par har jag hittat på en badstrand. Det bästa paret jag hade har snodden gått sönder på. 1 par ”finis” sitter så jäkla hårt det känns som ögonen ska ploppa ut och det blir ordentliga märken efter det. De andra modellerna läcker, är suddiga eller är bara allmänt obehagliga. Ingen aning vad jag ska köpa då det finns hur många modeller som helst. Min tränare Micke Rosen/Human Ambition säljer några HEAD-glasögon som kanske passar mig. Vi får se på söndag=)

Idag skulle min cykel komma i lager men eftersom jag inte jobbade så kunde jag inte dubbelkolla det. Är sjukt nyfiken på att få klämma och känna på den. Kommer att utrusta den med Shimano-komponenter men vet inte riktigt om det blir Di2 eller mekaniskt. Tror jag behåller mina Zipp-hjul då det liksom driver iväg liiiiite för mkt med stålarna om jag ska ha nya sådana också=)

Klicka ”här” om ni vill se lite fler bilder på den då den är utrustad. Den Danska triathleten Rasmus Henning har bjudit på lite bilder från hans Kona-cykel.

Specialized S-Works Shiv Module

Var på gröna skylten idag och köpte en 30-års present som skall levereras imorgon på ett Black & White Party(30-års kalas). Är ingen fan av whisky då men vi tyckte att det var den finaste flaskan och en Japansk whisky är väl lite mera udda än en Skotish=) Vi får se om det kanske blir lite provsmak imornkväll!

20120120-203429.jpg

Och dääär var På Spåret slut på 1:an.
Hej svejs!

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Allmänt, Simning, Triathlon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s