Kan man springa Marathon utan att stretcha?

Kom inte på något speciellt att blogga om ikväll förutom min träning så jag letade fram lite sköna bilder i mobilen.

Då sitter man här igen, alldeles för sent och vet om att jag borde sova vid de här laget om ja ska orka gå upp svintidigt och morgonträna. Nu är de ju kört, kommer vara som ett vrak när LillFisan vaknar kl.07.00 sharp!  Det kanske blir nästa års nyårslöfte. Att lägga sig tidigt varje dag i hela januari så jag orkar kliva upp tidigt utan att se död ut. Vi får se.

Träningen avverkades till jobbet idag. Löpning 9 km till södermalm kändes rätt så tungt. Kände av benen från gårdagskvällens löp så tog mig bara igenom passet utan att pressa på. Överväger starkt nu att ta en vilodag eller 2 helt och ladda om för några kvalitetspass på trainern och sedan fokusera på löpet igen. Vi får se. Helgen utvisar hur det blir. Det kanske blir så ofrivilligt då vi ska på ett Black & White party på lördag.(30-års kalas)

Vet inte hur jag ska komma igång och sköta min stretching. Känner att det håller på att spåra ur. Jag klarar bara inte av att stretcha mer än 1 minut efter varje träningspass. Har ju dessvärre inte så många läsare ännu som kan tipsa om vad jag ska tänka på och hur jag ska gå tillväga. Lite knepigt då man har idrottat hela livet och blivit lärd att det inte är så viktigt och därmed aldrig gjort det. Men! Eftersom jag är anmäld till Stockholm Asics Marathon så är jag tvingad att börja stretcha. Efter 3 mil på asfalt så kommer mina muskler vara helt sönderstampade och hårda. Eller går det springa utan att bry sig om stretch!?

 

Nu lite bilder.

Denna tråkiga och fula bilen stod utanför mitt jobb i somras. Rätt modigt att parkera den på knivsöder sådär obevakat. Inte så jättehaj på bilar då men den har en fin färg:) Tror den är snabb också, den ser i alla fall snabb ut:)

Klicka här för lite mera info om den.

20120118-231348.jpg

 

Gott vin till en god bok. Födelsedagspresent från jobbet=)

20120118-231406.jpg

 

Skönare skor har jag inte haft fötterna i. Kanske inte skönast att springa i då men att ha på sig. Brukar jobba i dem och då tassar jag omkring i dom hela dagarna. Fint mår fötterna =) Snygga är dem också tycker jag!

20120118-231453.jpg

 

Under cykel VM i Köpenham så bodde vi på Kong Arthurs hotel. Det var ett riktigt najs hotel och kan verkligen rekommendera det om man ska bo i Köpenhamn. Gångavstånd till City och lite lugnare kvarter så man sover gott. På hotellet så bodde flera proffslag. Dock inte cyklisterna skulle jag tro utan mera deras mekaniker och övriga som hörde till laget. Det blev en rätt ordentlig utgång med en liten krogrunda som avslutades med att vi ställde en Dansk tempocykel mot Leopard Treks teambil. Man stoppar i en liten peng för att få kroka loss tempocykeln men den där hittade vi hängandes i en stolpe så vi lirkade ned den och hade lite skoj. Dischjul både fram och bak är ju inte varje dag man kör liksom. Och punkteringsfria hjul likaså=) Vi hittade inget cykelställ så vi tänkte de kanske ville ha den som reservcykel till damlinjet.

20120118-231547.jpg

 

Denna bilden är från Maui/Hawaii och den visar väl hur vi upplevde Hawaii rätt bra. Precis som bilden är det. Åk dit=) You wont regret it!

20120118-231808.jpg

 

Imorgon vet jag inte vad jag ska träna men något bra ska jag nog komma på=)

 

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Allmänt, Cykling, Löpning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s