Nära det brast igen!

Vet inte riktigt vad jag tänkte. Hade tänkt skippa träningen idag helt och hållet. Känner jag behöver ta ett break och ladda om lite. Alltså bryta Nyårslöftet! Moffade i mig kokosbollar, kanelgifflar och lite mjölk. Fick råångest direkt och motade bort alla dåliga tankar. Väntade ett tag eftersom jag inte kan sticka ut och skaka om hela fadderullan som jag precis slängt  mig. Skulle bli uppror i magen. efter ca 1 timme så kändes det liite  bättre och smög ur mig till Josefin att jag nog skulle ut och springa lite i alla fall. Fick samma blick som i går när jag var tyst som en indian och trodde att popcornen inte skulle märkas när de poppade. Typ, idiotförklarade mig med en blick (men på ett bra sätt såklart=))

Klädde om och på med IceBuggen och så lurarna såklart. Spotify har jobbat stenhård denna månaden! Letade fram det äldsta jag kunde komma på i min musikhistoria. Sökte på ”Rave”. Fick upp en massa konstig musik men till slut hittade jag det, MoM, Members of Mayday. Det fick rulla i nästan 1 timme innan jag tröttnade och drog på lite annat dunka dunka. Kändes tungt från första steget tills jag satte mig nu i kökssoffan. Inget gratis idag. Inte ens i nedförsbackarna där jag brukar ha de lätt och snabbt.

Fick några värdelösa kort men tänkte ändå lägga upp dem. Vad är en blogg utan bilder. Rätt trist tycker jag i alla fall=)

Imorgon flyger Farsan och så svärfar till Gran Canaria där de ska cykla 1v med CykelCity teamet. Det kommer nog bli rätt skoj för dem. Pensionärsgubbarna, i alla fall en av dem just nu=)

Foto mot, skulle tro Apelviken i Bromma. Syns sådär tycker jag.

20120117-233229.jpg

Egofoto mot Wintervikens Café. Var där nyligen och åt lunch. Rätt ok mat för att ägas av en av Sveriges Mästerkockar. Marcus någonting heter han. Sämst den dagen var att det inte ingick kaffe på maten. Potatis och blomkolssoppa för 105:-, utan kaffe. Okej, bra service!

20120117-233251.jpg

Hittade en helt grymt bra intervallsbacke. Start nere från 3-kanten och så upp hela vägen upp längs Nybohovsbacken. En liten gångbana som snirklade sig upp heeeela vägen upp till toppen. Skulle kunna tänka mig att du springer från botten till toppen på ca 2.30min om du maxar. De är en rätt bra backe för att vara i Sthlm.

20120117-233310.jpg

Låååång långt där uppe så ser man inte slutet. Men de är där=)

20120117-233323.jpg

Fin utsikt på toppen av Nybohovsbacken. Här skulle man varit på Nyårsaftonen när alla Stockholmare brände upp flera miljoner på ca 1 timme. Okej de är en dålig bild men tänk dig du står på ett Åreskutan och tittar ut över en miljonstad mitt i natten. Så kändes det=)

20120117-233333.jpg

Sveriges mest trafikerade väg. Essingeleden. Fotot taget norrgående mot Essingeöarna.

20120117-233346.jpg
Nu läggdags. 2 timmar för sent som vanligt för att jag ska vara piggelin på morgonen när LillFisan vaknar!

//Godnatt

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Löpning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nära det brast igen!

  1. mamma Johansson skriver:

    Snyggt jobbat sonen min.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s