Tung kropp

Trött trött trött är jag. Och så är jag lite trött också. Har en väldigt tung kropp just nu. En lätt förskylning har satt sina spår. 13 dagars träning har också satt sina spår, även om det inte är skittunga pass som det brukar vara när man åker på träningsläger. Nu görs ju träningen med heltidsarbete, logistiken till och från jobbet, till dagis, osv. Skulle man varit på träningsläger kunde man ju fokuserat 100% på att göra det man ska men det är lite svårt nu=)

18 dagar kvar nu på nyårslöftet. Känner att jag inte kan gå på någon hårdare träning nu när jag känner mig hängig i kroppen. Ska låta krassligheten gå ur mig och sedan trycka på dosen lite till.

Ikväll så blev träningen ett lätt pass på trainern. 45 minuter bara snurra på runt 250 watt. Inga farthöjningar eller tyngre motstånd. Bara snurra på och inte tänka så mkt. Dra ett streck och gå vidare. Hoppas jag känner mig friskare imorgon!=)

 

På söndag, äntligen! Har nog inte varit nere i bassängen på över 1.5 vecka känns det som. Minns inte riktigt faktiskt. Tiden har bara rullat på och har inte haft tid helt enkelt men på söndag är det träning igen med Human Ambition i Vårby Simhall. Jag borde ju vara rätt utvilad och taggad men det kanske blir tvärt om när man inte simmat på snart 2v. Vi får se! Kul som tusan ska de bli i alla fall igen.

Bilden nedan på Vårby Simhall

20120113-211819.jpg

 

Nu sängdags i tid. Sova bort förskylningen.

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Trainer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s