Nära skjuter ingen hare!

Klockan 23.05 så borstade jag tänderna och hade ungefär 3 minuter kvar tills jag låg i sängen med täcket över mig… sen slog det mig! Har jag tränat idag? Nej………………

Tankarna for som en torktumlare i huvudet. Jag cyklade ju hem från jobbet! Men inte träningsombytt!=/ Viktigaste regeln med Nyårslöftet med Runners World är att vara ombytt för träning. Med en snabb fundering (ungefär 2sekunder) så sprang jag snabbt ner i källaren och kastade in kläderna från tvättmaskin i torktumlaren. Letade fram mina löparkläder som fortfarande inte var uppackade från väskan från Falun. På med dem och sedan på med IceBugen. I med lurarna och på med Spotify.

Josefin tittade på mig som jag var en idiot och sa något som jag inte lyssnade på. Mitt vapen hade redan siktet inställt på sitt mål. Ut på nattjogg några kilometer och var hemma innan kl.00.00.

Efter ungefär 50 meter kände jag direkt! Sjukt bra ben, kl.23.12 på dygnet?! Lätt så man nästan studsade fram. Jogg bort till Älvsjö station. Knäpp ett foto som bildbevis på att jag inte gick ut och satte mig i friggeboden 40 minuter för att sitta av träningstiden. Sen vidare mot Älvsjö Bmx-bana som är jäkligt fin. Knäpp bild nr 2…. Där dog telefonen och därmed min musik. Bilden togs aldrig. Vad var klockan tänkte jag. Vågade inte springa ngn längre sträcka eftersom jag hade lite tidsbrist. Satte kurs hemåt och såg klockan var 23.45 när jag klev innan för dörren. Ner och snabbduscha sen in och rapportera min träning och vips så var de klart=)

Bilden under: Bildbeviset

20120112-000014.jpg

 

Fotade min tempohoj idag också. Tänkte sätta ut en annons på den imorgon. Om någon som läser detta så är den till salu och det är bara höra av sig. Superbra skick. Storlek 56. Dischjulet och framhjulet på bilden hade jag tänkt behålla om jag inte får det jag vill ha med de hjulen vilket inte är troligt. Fulcrum Racing 1 ingår som är i fint skick. Dura Ace på det du ser förutom framväxeln som är Ultegra. FSA 54t framklinga. Övriga komponenter ser ni nog.

Som sagt, fint skick. Skriv en kommentar till detta inlägget om du är intresserad=)

20120112-000104.jpg

 

Nu blir de bingen!

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Cykling, Löpning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s