Snabba puckar i stan

Det som skulle blivit ett lugnt 2-timmars cyklaomkringochpratapass i stan blev 1.5 tim fartintervaller där varje liten puckel som såg ut som en liten backe blev en ordentlig fartökning. Helst när den andra inte var med så man fick en liten lucka och var tvungen att täppa till den så den inte blev för stor.

Startade på Folkungagatan på Södermalm och rullade ner Katarinavägen där första fotot knäpptes. Kändes verkligen inte som att julen rullat förbi när man såg utsikten med all julpyntning. Mycket turister som fotade på Skeppsbron och man fick sicksacka på cykelbanan bland gångare och stillastående japaner som fotade den väldiga julgranen.

Ut mot Djurgårn bar det och förbi Skansen, ner och rundade Valdemarsudde. Tryckte på max ut mot Manilla och Blockhusudden där första intervallen avgjordes. Det blev en tät strid över mållinjen och det blev nog oavgjort. Tur det är enkelriktat runt Blockhusudden=)

Sen tillbaka till Villa Solbacken som ligger precis vid en av Djurgårdsbrunnskanalen och sen ut igen längs med kanalen mot Lilla Sjötullen som är i början eller mynningen av kanalen hur man nu vill kalla det. Där fotades det andra och det tredje kortet. Månen står strax ovanför Fjäderholmarna och det var en väldigt najs vy. Lite kisspaus och så ett sista kort. Min kompis Daniel fick försöka posera så gott de gick i mörkret. Svårt få till bra bilder med mobilen i mörker.
Sen vidare längs Kaknäshagen och förbi Kaknästornet. Sprinta i några backar i löparspåret som går precis bredvid Kaknästornet och sedan ut på gärdet för att rulla in i stan och bränna av ett par intervaller i några backar i stan. Jag skulle utan problem kunna rulla omkring innanför tullarna i 2-3 timmar och köra stenhårda intervaller så det kommer det bli mera av framöver.

Nu blir de dusch och fredagsmys resten av kvällen=)

Foto från Katarinavägen, Julpyntat något i Gamla Stan??? Syns inte superbra på kortet men de var det, pyntat alltså.

20120106-184430.jpg
Under: Nästan fullmåne och vindstilla. En liten fin bris bara=)

20120106-184449.jpg

Samma som ovan men en kanske före detta lagkamrat (Daniel) om han inte byter klubb till 2012 säsongen. Hoppas inte=)

20120106-184507.jpg

Nu viktig stretch och dusch + softa i soffan resten av kvällen. Kanske blir Hangover 2 om det inte är något vettigt på tv förutom På Spåret=)

So long!

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Cykling. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s