En blöt och lerig onsdag

Vaknade upp stelare i nacken än igår. Mådde illa och hade huvudvärk. Pillade i mig 2 Panodil Zapp och pallra mig till jobbet ändå. Efter lunch så mådde jag relativt bra och kände en bättring, kanske hade panodilen hjälpt mig att slappna av lite så jag inte gick och spände mig. Vad vet jag, bättre och bättre blev det i alla fall ju längre dagen gick. När jag kom hem så kändes det nästan helt bra i nacken förutom när jag böjer i extremlägena neråt och uppåt, men de gör man ju bara när man kikar efter flygplan eller sniglar så då klarar man sig ju rätt bra.

Lillfisan stoppades i säng i vanlig ordning smärtfritt och så klädde jag om för att sticka iväg på lite löp i Älvsjöskogen. Det blev 5 varv á 2.2km. De första 2 varven hoppade jag omkring som en gräshoppa mellan vattenpölarna och det såg nog rätt så roligt ut. Allt för att förhindra att bli blöt och skitig. Sen tröttnade jag och de sista 3 varven plöjde jag igenom vattenpölarna med glädje. Nästan så jag sökte upp skiten bara för att jag kunde. Vad spelar det för roll egentligen med lite blöta fötter och lite skit på skon och brallan, ingen som helst=)

En bild på Älvsjöspårets dåliga dränering, men det stoppade inte mig!

20120104-214251.jpg

Såhär skitig blir man av onsdagspass om man släpper på alla tömmar!

Vad som inte syns på bilden är såklart att jag har typ 2 liter vatten i dojorna eftersom vissa pölar jag bottade i var ca 15cm djupa .

20120104-214440.jpg

Ses imorn!

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Löpning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s