Stel dag

Nackvres och ont i huvudet när jag vaknade upp. Såg framför mig en jobbig dag och så blev det. Har väldigt sällan ont i nacken/ryggen men idag så. Vet inte vart det kom ifrån, rätt va det var så bara satt den där utan att jag hann reagera. Lyckades i alla fall trots min stela nacke att göra en bikefit på en kund som satt totalt fel så det blev väldigt bra.

Träningen fick bli enkel så det blev transportsträckan till och från jobbet. 1 mil cykel tur och retur. Tryckte på rätt så hårt så jag kände syra några gånger och det kändes skönt. Måste börja köra mina trainerpass så jag får tillbaka den där känslan när det gör ont i benen. Få saker gör så ont på ett skönt sätt som när man pressar sig vansinnigt hårt på trainern. Veckans mission är att lägga upp ett trainerprogram fram till vårens första duathlon-race. Häromdagen så kände jag att jag ville ligga lågt med upplägget på trainern men efter en del funderingar så måste jag nog dra igång. Sån är jag, spontan och snabb i vändningarna=)

 

En sak jag skulle vilja ha är armbandet som är på bilden nedan med Craig Alexander. ”Road ID” Då kanske jag kan skippa lappen jag alltid har med mig när jag är ute och tränar. På lappen står det mitt namn adress och telefonnummer och till min fru som är närmast anhörig. Lappen som jag inte ens vet vart den är längre. Men ett armband sitter ju där det sitter!

Must have 2012!

20120103-214028.jpg

 

Skulle verkligen vara superskoj att åka till London i sommar och titta på triathlon-OS. Så fort man läser om det så börjar tankarna att flyga iväg och vips så står man där. London som stad gillar jag verkligen så det blir nog ett besök dit snart men förmodligen inte i sommar under OS.

Bilden är tagen ur magasinet Inside Triathlon som jag tycker är den trevligaste triathlontidningen att läsa och beskåda.

20120103-214042.jpg

 

Nu måste jag rapportera in dagens pass på Runnersworlds nyårslöfte så jag inte missar det=)

Ses imorn!

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Cykling, Triathlon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s