Höstdag mitt i vintern

När vår väckarklocka Fanni vaknade 07.00 som vanligt så var jag piggare än jag brukar. Jag har alltid haft lite svårt att gå upp direkt om det inte är något speciellt jag ska iväg på, typ resa eller något. Tror det beror på att det är ett nytt år, starten på något nytt om man vill göra det enkelt för sig. Starten på något nytt kan ju vara när som helst men den här gången blev det inledningen på nya året.

För mig är det ganska viktigt med planering för att få till kontinutet i min träning. Ett schema är såklart det absolut bästa för mig men ett sådant har jag inte orkat lägga upp än. Runners World nyårslöfte är som ett slags schema då jag vet jag måste göra ngn typ av träning varje dag i januari.

Idag fick det bli löp till jobbet (10km) i skulle tippa på 5 min tempo. Lugnt och fint då jag käkade min frukost 1 min innan jag stack ut. Kände att den låg ganska högt upp i systemet när jag började springa så det var inte läge för att pressa på. Det regnade lite lätt och det var väldigt bra syre i luften ute i förorten…. Ända tills man kom in lite mera i city och bilarna ökade. Känns som att avgaserna inte blåser iväg lika lätt när det är regnar och det på något sätt hålls nere på ett annat sätt och det blir mera påtagligt än när det inte regnar.

Hem från jobbet så blev det min stabila vintercykel som har fungerat som träningsredskap i snart 6 vintrar skulle jag tro. Dubbdäcken åkte på för någon vecka sen. Känns rätt meningslöst just nu då det är höstväder. Brevlådan och soptunnan fick vara med på ett hörn=)

20120102-200626.jpg

 
Dagens middag bestod av fläskfärsbiffar med chevre ost som hade färsk timjan inmojad i. Spenat och tomat.

Dagens lunch bestod av 1 halv grillad kyckling och 1 burk creme fraiche och typ 30 gram smör på.

Dag 1 med LCHF-kost har fungerat bra. Det tar nog några dagar eller ngn vecka innan man kanske känner av att man ändrat kosten.

Nedan är det bild på middagen som nyss intogs.

20120102-200639.jpg

 

Arrividerci!

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Cykling, Löpning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s