2012 och början på ett nytt liv?

Idag vaknade jag upp pigg för första gången på väldigt länge. Lillfisan bestämde sig för att ta sovmorgon efter Nyårsaftonens fyrverkeriserier så även om vi la oss sent så fick vi sova 2 timmar längre än vanligt och kl.09 blev det väckning.

Nyårsaftonen spenderades med 2 barndomskamrater och deras familjer. Mycket god mat och mycket god dricka och mycket trevligt sällskap=) Hann med 50 minuters simpass också i Västertorps simhall på förmiddagen. Föroreningen var som bortblåst, eller inte. Jag är i alla fall fortfarande frisk!

Idag så stod de 2 timmars sim på schemat med Human Ambition/Mikael Rosén och ett gäng glada nyårsfirare. Eftersom jag är dålig på att förklara vad vi körde så blir det bara summeringen, ett roligt och bra pass med fokus på teknik och en uthållighet. Det känns som att min simteknik tar sig ett steg åt rätt riktning varje gång men den visar sig bara kortare stunder då jag känner mig pigg=)

Här under är bassängen som körts varje söndagskväll under hösten och förhoppningsvis ett bra tag till.

20120101-202645.jpg

Nedan så syns Nyårsaftonens pass som jag skulle medverkat på men fick förhinder. Det var tydligen det hårdaste passet under hela hösten sa de som var med. Avslutning med 40×50 VO2-max låter inte sådär jättetrevligt! Men det som inte dödar härdar sa min gamla cykeltränare Alf Segersäll. Jag skulle väl iofs drunknat så det var nog bra jag inte körde det=)

20120101-202702.jpg

Nu ska jag rapportera in Runnersworlds nyårslöfte som jag tänkt göra ett försök på. Det nyårslöftet består av att man skall träna varje dag i januari träningsombytt. Sport man väljer spelar ingen roll men det är nog löpning som de flesta kommer köra. Jag kommer blanda allt ja kommer över såklart.
Eftersom jag förmodligen inte har några som läser min blogg ännu så känns det lite löjligt att skriva rakt ut i etern och hoppas på att ngn kanske fångar upp den. För mig går det alltid lättare att skriva med musik omkring mig. Just nu sitter jag i soffan hemma med hörlurar på huvudet. Det som spelas är Society med Eddie Vedder och det är ångaren i Pearl Jam för de som inte vet. Klicka på länken så öppnas den i Spotify) och det är en ruskigt skön låt att dra på när man känner sig lite halvslö och bara myser lite=) Hela skivan från ”Into the Wild” är för övrigt helskön och lite mörk på något sätt.

Nedan, en skön bild på Eddie Vedder

Imorgon börjar något jag aldrig trodde skulle börja med. Jag och min fru tänkte prova LCHF. Mer om det senare. Nu ska jag surfa lite mera recept och softa kvällen ut=)

So long amigos!

//El Maco

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Musik, Simning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s