”Bassängen stängd tills vidare. Pga Förorening…”

Imorse när jag vaknade 05.45 så var jag skitpigg. Klockan skulle ringa 06.00 men jag klev upp direkt och käkade lite lätt frukost. Hade tänkt träna före frukost idag men de kurrade så mycket så de gick inte. Satte mig på cykeln och trampade bort till Västertorps simhall. Knallade in 06.31 och det första jag såg var en lapp där det stod, ”Bassängen stängd tills vidare. Pga Förorening…”  Jävligt segt då man för en gångs skull vaknat piggelin och inte behövt masa sig bort till morgonsimningen. Upp på cykeln igen och trampa hem.
När jag kom hem sov fortfarande Lillfisan så jag smög ner i källaren och satte mig på trainern och tryckte av 2×15 min på 300 watt. Kadensen låg mellan 90-100. Kändes lätt, körde på känsla då jag inte införskaffat ngn ny pulsmätare ännu men kändes som en bit under tröskel. Efter de svettiga 30 minutrarna så blev det 20 min styrka. Bål och ben. Provade lite lätt med ”The Abwheel” men de gick fasen inte. Får vänta veckan ut och gå på den igen nästa år=)

Nedan: Trainercykeln som är ny för i vinter.

20111230-194933.jpg

 

Läste en artikel om Lisa Nordén i Dagens Nyheter. Hon laddar upp inför OS med ett halvårs träning i Canberra och sedan 2 månader innan OS så isolerar hon sig i Davos utan internet och mobiltelefon. Respekt för det! Hon vet vad hon vill och jag tror faktiskt att hon kommer lyckas om hon får vara skadefri=) Skulle vara kul att vara på plats i sommar i Hyde Park men tror inte det blir så.

20111230-195106.jpg

Nu ska jag kika klart på På spåret och käka några polly. 2 dagar kvar då jag kan svulla godis och sånt skit. Sen blir det andra bullar=)

Imorgon simning i en ren och förhoppningsvis relativt tom simhall=)

 

Bye bye

//Mackan

Annonser

Om sportmackan

punkt punkt punkt
Det här inlägget postades i Simning, Triathlon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s